Åbning: Festival med Svennevig - Mød verden | Folkekirken på Vesterbro

• This event has already taken place.
Fredag d. 9. august 2019, Kl. 17:00 til kl. 23:00

Festivalen Mød verden åbner i Apostelkirken 9. august kl. 19-22

Du kan opleve: Pia Raug & Søren Thuesen, Hanne Marie Svendsen, Mads Nygaard & Michael Gravesen, Mika Filborne, Kenneth Gomez, Vibeke Marx, Pia Sigmund, Thulla C. Wamberg & Michael Svennevig.

Om festivalen
Fem bydele er med, og det foregår i en kolonihaveforening på Amager, i en kirke på Vesterbro, på en café på Østerbro, i et galleri i Vanløse og i en gårdhave på Christianshavn.

Der er mulighed for at møde stemmer og historier, som du måske ikke kender i forvejen, sammen med nogle, der er langt mere velkendte.

Mødet med det fremmede, mødet mellem danskere, flygtninge og udlændinge, har været omdrejningspunktet på festivalerne, men siden er det i langt højere grad kommet til at handle om drømme og visioner – og slet og ret om at være menneske.

Så tag tilløb og gør dig klar til mødet med det hav af stemmer og historier, som bliver præsenteret på festivalen i 2019.

Apostelkirken