Babysalmesang med fælles frokost | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Babysalmesang med fælles frokost

OKT
27

Babysalmesang med fælles frokost


Dato Fredag d. 27. oktober 2023, kl. 11:00
Sted Mariakirken, Istedgade 20, Vesterbro
Medvirkende
Kl. 11 ved Susanne Dyhr, Anne-Mette Riis og præst Lise Rasmussen
Babysalmesang med fælles frokost

I dag samler vi holdene til babysalmesang kl. 11. Mariakirkens præst Lise Rasmussen deltager, og bagefter spiser vi frokost sammen

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier med børn i alderen 0-12 måneder, hvor alle kan være med. 

Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum.

Anne-Mette Riis og Anna Sofie Høegh-Andersen leder babysalmesang i Mariakirken. Ca. en gang om måneden deltager Mariakirkens præst Lise Rasmussen med refleksioner, og der er også tid til at få en snak med præsten.

 Barnevognen kan parkeres i Mariakirkens aflåste gård, og der står en kirketjener og byder velkommen i porten 15 minutter før holdet begynder.

Om babysalmesang 

Du behøver ikke være god til at synge for at være med til babysalmesang. Dit barn synes nemlig, at netop din stemme er den dejligste i verden. Med sang og rekvisitter skaber vi sammen et musikalsk nærvær, hvor de smås sanser stimuleres.

 Du kan deltage med dit barn, når det er 0-12 måneder. Til babysalmesang er der altid rum til at pusle og give børnene mad. Nogle gange drikker vi kaffe eller spiser frokost sammen bagefter.

 Præster i Folkekirken Vesterbro deltager i udvalgte arrangementer med refleksioner til de voksne og med mulighed for en uformel snak.

 Det er gratis at deltage, og du behøver ikke tilmelde jer.