Tirsdagsmøde - om livet på Jamaica 1949-1952 | Folkekirken Vesterbro

Sted Sønder Boulevard 120, Vesterbro
Jette Steffensen, Kirsten Scherer og Elsebeth Sass

Kirsten Scherer og Elsebeth Sass: Barndommens Jamaica
En autentisk, eksotisk og hjertevarm fortælling om en lille dansk families usædvanlige oplevelser på den tropiske ø Jamaica i årene 1949 - 1952.

Her er engelsk kolonistyre og stor forskel på rige og fattige - sorte og hvide - traditioner og levevilkår. Foredraget holdes af mor og datter - Kirsten Scherer og Elsebeth Sass, der sammen har skrevet erindringsromanen ”Kærlighed og Kokospalmer” om Kirstens barndom.

Foredraget krydres med små uddrag fra bogen og således fortælles om familiens liv i stort og småt, i glæde og sorg mens tropestemningen breder sig. De mange ”skatte” fra tiden på Jamaica medbringes til foredraget.

Alle er velkommen til Tirsdagsmøder i Enghave Kirke
Bankospil, foredrag, udflugter og fællessang. Lyder det som noget for dig? Så kig forbi Tirsdagsmøder i Enghave Kirke, Sønder Boulevard 120 på Vesterbro, hvor vi efter en kort gudstjeneste hygger os med socialt samvær og fælles aktiviteter. Arrangementerne er gratis og kræver som regel ikke tilmelding.