Stenbroens Barokdage - Late Night Organ med Philip Schmidt-Madsen | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Stenbroens Barokdage - Late Night Organ med Philip Schmidt-Madsen

JUN
15

Stenbroens Barokdage - Late Night Organ med Philip Schmidt-Madsen


Dato Torsdag d. 15. juni 2023, kl. 20:30
Sted Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, Vesterbro
Stenbroens Barokdage - Late Night Organ med Philip Schmidt-Madsen

SBD indbyder til en max chilleren orgelkoncert!

Træk vejret dybt, og slap af, når vi omdanner Sct. Matthæus KIrke til et meditativt univers med stearinlys, bløde tæpper og sækkestole. Læg dig godt til rette, eller tap et glas vin fra højbordet, og smæk benene op, mens du svømmer hen til det gribende, barokke orgelbrus på kirkens orgel.

Ved tasterne sidder den prisvindende, virtuose orgelsolist Philip Schmidt-Madsen, som kender orglet ud og ind fra sit daglige virke som kirkens organist.

Philip Schmidt-Madsen er født i 1982. Han fik diplomeksamen i 2007 efter studier på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Bine Bryndorf. Fra efteråret 2010 har Philip Schmidt-Madsen studeret i solistklassen ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos professor Hans Fagius. I juni 2011 vandt Philip Schmidt-Madsen, som den første dansker i 19 år, 1. pris ved Den Internationale Carl Nielsen Orgelkonkurrence. Han har stor koncertaktivitet i både Danmark og Europa og samarbejder jævnligt med kor og orkestre i ind- og udland – både som orgelsolist og som orkestermusiker. Philip har desuden modtaget Leonie Sonnings Talentpris.

Koncerten er gratis.