Sommerkoncert med 125 sangere fra Spirekor til Kammerkor | Folkekirken Vesterbro

Dato Søndag d. 11. juni 2023, kl. 16:00
Sted Enghave Kirke, Sønder Boulevard 120, Vesterbro
Sommerkoncert med 125 sangere fra Spirekor til Kammerkor

Til sommerkoncerten slår vi dørene op til Enghave Kirke, som denne dag vil summe af liv og stemmer, når 125 sangere fra Spirekor til Kammerkor præsenterer nogle af de mange smukke sange, vi har sunget i løbet af foråret.

Under ledelse af Folkekirken Vesterbros dygtige korledere optræder korene både enkeltvis og sammen på kryds og tværs af alder, og vi tør godt love et varieret program, der vil rumme lidt for enhver smag.

Læs mere om Folkekirken Vesterbros korskole.

Efter koncerten er publikum inviteret til reception i menighedssalen, hvor det er muligt at få lidt at spise og drikke.

Alle er velkommen.

Spirekoret
Børnekoret
Juniorkoret
Ungdomskoret
Kammerkoret

Korledere
Anna Sofie Høegh-Andersen
Anne Louise Munch
Anne-Mette Riis

Pianist
Niels Andersson

Se kalenderen for flere korkoncerter i Enghave Kirke og Folkekirken Vesterbro.