Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe: Min morfar – Kgl. Hoffotograf Poul Johansen | Folkekirken Vesterbro

Dato Onsdag d. 19. april 2023, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Prinsesse Eleonore-Christine af  Schaumburg-Lippe: Min morfar – Kgl. Hoffotograf Poul Johansen

Eleonore-Christines morfar Poul Johansen blev født i 1909 på Vesterbro og voksede op som almindelig vesterbrodreng. Han blev senere Kgl. Hoffotograf, venner med Frederik 9. og deltog i centrale sabotager under besættelsen.

Eleonore-Christine vil fortælle om sin morfar, om at finde en retning i livet og gennem hans billeder og brevveksling med Frederik 9. fortælle om venskabet, der udviklede sig imellem dem.

Mening, tro & etik
Foredraget er en del af Eliaskirken Mening, tro & etik-arrangementer.

En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro & etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro & etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.