Rikke Simonsen: Kongens By – renæssance og enevælde | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Rikke Simonsen: Kongens By – renæssance og enevælde

København er bygget på sin historie, og under jorden ligger stadig spor af fortiden. De sidste mange års metrobyggeri har afsløret mange nye fund.

Museumsinspektør ved Københavns Museum Rikke Simonsen vil fortælle om perioden 1550-1700, hvor fem konger byggede byen mere end dobbelt så stor. Om svenskernes belejring, om opblomstring med videnskab, nye ideer og skibe, der kom langvejs fra lastet med eksotisk gods.

Mening, tro & etik
Foredraget er en del af Eliaskirken Mening, tro & etik-arrangementer.

En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro & etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro & etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.