Morten Sternberg: Præsten på plakaten - et filmforedrag | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Morten Sternberg: Præsten på plakaten  - et filmforedrag

Præsten har siden stumfilmens tid haft en plads i dansk film og tv. Både som et endimensionelt billede på enten (dobbelt)moral eller lun hygge, men også i mere hele menneskeportrætter. Fælles for dem alle er dog, at de tegner et billede på troen og kirken også i de lange perioder, hvor præsten glimrer ved sit fravær.

Præst i Sydhavn Morten Sternberg vil gennem filmklip tegne et portræt af præstens rolle i dansk film og tv gennem de sidste ca. 100 år.

Mening, tro & etik
Foredraget er en del af Eliaskirken Mening, tro & etik-arrangementer.

En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro & etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro & etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.