Henrik Winther Nielsen: Djævelsk ondskab? | Folkekirken Vesterbro

Henrik Winther Nielsen: Djævelsk ondskab?

MAR

Henrik Winther Nielsen: Djævelsk ondskab?

Dato Onsdag d. 15. marts 2023, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Henrik Winther Nielsen: Djævelsk  ondskab?

Ofte har vi truet hinanden med Djævelen, hvis vi ikke har opført os ordentligt; men hvad vi tror om Djævelen fortæller også, hvad vi tror om Gud. Djævelen er dog ikke bare al ondskabs udspring, sygdom eller Auschwitz. Djævelen har sit ærinde og sin indsats ét ganske bestemt og afgørende sted.

Præst Henrik Winther Nielsen vil med udgangspunkt i sin bog Djævelen fortælle

Mening, tro & etik
Foredraget er en del af Eliaskirken Mening, tro & etik-arrangementer.

En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro & etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro & etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.