Niels Krause-Kjær: Kan man overhovedet stole på en politiker? | Folkekirken Vesterbro

Niels Krause-Kjær: Kan man overhovedet stole på en politiker?

MAR

Niels Krause-Kjær: Kan man overhovedet stole på en politiker?

Dato Onsdag d. 8. marts 2023, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Niels Krause-Kjær: Kan man overhovedet  stole på en politiker?

”Politikerlede”, ”levebrøds politiker” og ”løftebrud” er velkendte udtryk, som vi ofte bruger og måske misbruger.

Niels Krause-Kjær er forfatter og journalist. Gennem tæt på 1000 interviews i Deadline har han talt med mange politikere. Ved hjælp af anekdoter, eksempler, tal og løse påstande vil han forsøge at besvare, ikke bare om man kan stole på en politiker, men om man kan stole på en journalist?

Mening, tro & etik
Foredraget er en del af Eliaskirken Mening, tro & etik-arrangementer.

En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro & etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro & etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.