Lisbeth Maria Hansen: Farvel til slægtsgården på Vesterbro | Folkekirken Vesterbro

Lisbeth Maria Hansen: Farvel til slægtsgården på Vesterbro

MAR

Lisbeth Maria Hansen: Farvel til slægtsgården på Vesterbro

Dato Onsdag d. 1. marts 2023, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Lisbeth Maria Hansen: Farvel til  slægtsgården på Vesterbro

I slutningen af 1800-tallet blev H.C. Hansen Tricotage grundlagt i bygningen på Vesterbrogade 62-64. Forretningen leverede tøj, kostumer, garn og stoffer til hovedstaden og provinsen. Siden er direktørstillingen i firmaet gået i arv fra far til søn i fem generationer, mens bygningen har tilhørt familien indtil 2022, hvor den blev solgt.

Lisbeth Maria Hansen fortæller om Vesterbrogades udvikling gennem 130 år med udgangspunkt i sin families historie og virksomhed.

Mening, tro & etik
Foredraget er en del af Eliaskirken Mening, tro & etik-arrangementer.

En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro & etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro & etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.