Yaqoub Ali: Livet fra en militant islamists øjne | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Yaqoub Ali: Livet fra en militant islamists  øjne

Over en årrække steg Yaqoub til tops i det militante islamistiske miljø. Han var radikaliseret, og han radikaliserede andre. Men en dom og en lang rejse med svære erkendelser og selvrefleksion førte ham ud af ekstremismen og ind i samfundets fællesskab, hvor han i dag arbejder med at bekæmpe og forebygge radikalisering.

Yaqoub vil fortælle om denne personlige og lange rejse fra at være modborger til at være medborger.

Mening, tro & etik
Foredraget er en del af Eliaskirken Mening, tro & etik-arrangementer.

En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro & etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro & etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.