Philip Khokhar: Rød nat - otte år i Kina | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 25. januar 2023, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Philip Khokhar: Rød nat - otte år i Kina

Philip Khokhar har gennem otte år som DR-korrespondent med base i Beijing og Shanghai
fortalt om livet i Kina. Med udgangspunkt i sin bog Rød Nat fortæller han om sine oplevelser i Kina, om sine overvågede og vanskelige arbejdsvilkår som udenlandsk journalist - og om sin oplevelse af det både kontrastfyldte og dragende kinesiske samfund.

Mening, tro & etik
Foredraget er en del af Eliaskirken Mening, tro & etik-arrangementer.

En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro & etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro & etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.