Vinterjazz - TirsdagsJAZZ Special | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Lars Obel og Olivier Antunes orkester
Vinterjazz - TirsdagsJAZZ Special

OBS: Det kræver ikke tilmelding at deltage i jazzgudstjenesten, alle er velkommen. Der er ikke flere pladser til fællesspisning

En god halv times jazz og ord til eftertanke.

Til TirsdagsJAZZ præsenterer Eliaskirken på Vesterbros Torv nogle af de bedste musikere fra den danske jazzscene under kapelmester Olivier Antunes ledelse. Oplev salmer i jazzudgave, nyd kirkerummet, og lyt til præst Lars Obels refleksion med ord til eftertanke.

Vinterjazz - Tribute to Dexter Gordon
En af jazzens mest toneangivende tenorsaxofonister var i en længere årrække bosiddende i København. Ham hædrer vi i dag og spiller udvalgte Dexter Gordon-kompositioner i anledning af Vinterjazz.

Maria Kynne- vokal
Claus Waidtløv - tenorsax
Daniel Franck - kontrabas
Janus Templeton - trommer
Olivier Antunes - piano

Fællesspisning - ikke flere pladser 7. februar
Der er fællesspisning efter TirsdagsJAZZ 7. februar, 7. marts, 4. april, 9. maj og 13. juni.

Husk at tilmelde dig nedenfor, da der er begrænsede pladser. Maden koster 50 kr. Vin, øl og vand købes på dagen. Der er deadline for tilmelding søndagen før kl. 15.

TirsdagsJAZZ
Der er det meste af året. I juli er der en TirsdagsJAZZ Special under Copenhagen Jazz Festival. I december er der JuleJAZZ med de ni læsninger.

Se oversigt over alle jazz-arrangementer i Eliaskirken.

Læs mere om Eliaskirken.

Foto: Agnete Schlichtkrull