Kammerkoret i følelsernes vold - HJEMVE | Folkekirken Vesterbro

Sted Enghave Kirke, Sønder Boulevard 120, Vesterbro
Vesterbro Sogns Kammerkor og Viggo Julsgaard Jensen
Kammerkoret i følelsernes vold - HJEMVE

Kammerkoret i følelsernes vold er en tilbagevendende musikgudstjeneste i Enghave Kirke, der tager udgangspunkt i følelser som fx forelskelse, vrede, glæde, sorg og længsel. I sin form, i musikvalget og i den tekst, præsten taler ud fra, udforsker vi denne følelse.

3. marts er omdrejningspunktet hjemve
Hjemve er længslen efter helle - efter et sted at føle sig tryg. Hjemve er længsel efter at komme hjem i sig selv, og for nogen længslen efter paradis (måske er det det samme?). Hjemve er at have glemt sin hovedpude og ikke kunne sove. Hjemve er en utryghed og en følelse af ikke at høre til.

Olivier Antunes - piano
Anders Fjeldsted - kontrabas
Vesterbro Sogns Kammerkor, dirigeret af Anne Louise Munch
Præst Viggo Julsgaard Jensen

Læs mere om Kammerkoret.

Se kalenderen for flere musikalske oplevelser i Enghave Kirke og Folkekirken Vesterbro.