Tirsdagsmøde - om overskudsmaden og hjælp til verdens fattigste børn | Folkekirken Vesterbro

MAJ

Dato Tirsdag d. 16. maj 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Sønder Boulevard 120, Vesterbro
Viggo Julsgaard Jensen
Tirsdagsmøde - om overskudsmaden og hjælp til verdens fattigste børn

Efter en kort gudstjeneste er der foredrag og kaffe i menighedssalen.

Maria-Leonore Christensen: Red maden - hjælp børnene
Maria-Leonore Christensen bor i Kastrup. I mere end ti år har hun hver morgen taget en runde til supermarkeder som Irma, Aldi, Rema 1000 og Lagkagehuset, hvor hun har hentet overskudsmad. Maden fordeler hun til venner, naboer og folk i kvarteret. Til gengæld modtager hun donationer, som hun bruger til at hjælpe gadebørn i Afrika og støtter et børnehjem i Indien.

Siden begyndelsen på den faste rutine med at hente overskudsmad har hun samlet mere end en million kroner til donationer. Maria-Leonore Christensen er oprindelig uddannet lærer men har også arbejdet som sognemedhjælper.

Kom og mød en usædvanlig kvinde, og hør hende fortælle om sine projekter. Måske har hun mad med?