Mødet med mennesket - Maria Projektet | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 11. januar 2023, Kl. 18:00 til kl. 20:00
Sted Mariakirken, Istedgade 20, Vesterbro
Peter Møller Hansen, Chloe Avo Holm og Ole Meldgård
Mødet med mennesket - Maria Projektet

Hvilke møder kan rumme en erkendelse, der flytter os; får os til at forstå virkeligheden i et andet menneskes perspektiv, og hvad skal der til når initiativer eller organisationer vil gøre en forskel for mennesker, der er traumatiseret og på kant med livet?

Reden, H17, Mændenes Hjem, Mariatjenesten er nogle af de lokale organisationer, der i årtier har håndteret de uhåndterbare i vores samfund.

Maria Projektet inviterer til en samtale mellem Peter Møller Hansen fra Mændenes Hjem, forfatter og blandt andet tidligere stofbruger Chloe Avo Holm og Ole Meldgård, der er uddannet præst men særligt har indtaget en central rolle på Kofoeds Skole og udviklet sociale indsatser i hele verden.

Få Hanne Lise Thomsens fotobog kvit og frit
Hanne Lise Thomsen har skabt bogværket Maria Projektet, som du gratis kan få til arrangementet. Læs mere her.