Caroline Hendersons julekoncert | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Caroline Hendersons julekoncert

DEC
05

Caroline Hendersons julekoncert


Dato Tirsdag d. 5. december 2023, kl. 20:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Pris
350 kr. (+ gebyr)
Caroline Hendersons julekoncert

December begynder med julekoncert i Eliaskirken

Caroline Henderson vender tilbage med en stemningsfuld julekoncert med sange fra ind-og udland, danske og skandinaviske juleklassikere, og som altid nye overraskelser på sætlisten til en kærkommen julekoncert i vintersolhvervstiden. 

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. 

”At være på turné med mine julekoncerter i landets smukke kirker, som for mig repræsenterer tradition og fællesskab, er den bedste julegave jeg kan ønske mig. I kirkerummet klinger musikken særlig smukt, og følelsen af, at være en lille del af noget meget større indgyder til varme og lys i årets mørkeste tid. Det er så dejligt at se alle aldersgrupper til koncerterne – venner, kærester, bedsteforældre med børnebørn, der alle stimler sammen i vintertiden. Det er mit håb, at jeg, Nikolaj Hess og Gustaf Ljunggren gennem musikken måtte give publikum lidt ørenlyd i en travl tid, når vi inviterer til hjerternes fest. Jeg er dybt taknemmelig for den tradition vi sammen med jer har skabt, og glæder mig til, at se både velkendte og nye ansigter igen!”

Caroline Henderson spiller koncert i Eliaskirken 5. december kl. 17 og kl. 20.

Billetter koster 350 kr. (+ gebyr) og købes her: www.tix.to/hendersonjul