Festgudstjeneste og reception | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Festgudstjeneste og reception

DEC
02

Festgudstjeneste og reception


Dato Fredag d. 2. december 2022, kl. 16:30
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Medvirkende
.
Festgudstjeneste og reception

Vesterbro Sogn fylder 10 år 

Du inviteres til festgudstjeneste fredag 2. december kl. 16.30 i Eliaskirken.

I 14 år har kirkerne på Vesterbro haft et fællesskab, der ikke findes magen til. Efter fire års forsøgssamarbejde i Vesterbro Bykirke, blev Vesterbro Sogn etableret fra 2. december 2012.

Vi er landets største sogn. Med syv kirker, 14 præster, et stort antal frivillige og mange engagerede medarbejdere skaber vi sammen en mangfoldig kirke i vores bydel og har også aktiviteter, der rækker langt ud over Vesterbro. På den måde er vi nået langt med vores fælles vision om at være åbne fællesskaber, som i ord og handling møder alle på Vesterbro med kristne fortællinger, der udfordrer, forundrer og forvandler.

Vi glæder os derfor til at samle alle gamle og nye venner, frivillige, valgte, ansatte og samarbejdspartnere til fejring af alt det, vi har nået i fællesskab, til festgudstjeneste fredag 2. december kl. 16.30 i Eliaskirken og efterfølgende reception. Ved gudstjenesten prædiker vores nye domprovst Johannes Jensen.

Af hensyn til planlægning af receptionen bedes du tilmelde dig her senest 29. november: https://forms.churchdesk.com/f...

Bedste hilsner

Jens Andersen, menighedsrådsformand