Blændende Mørke - Hvad møder os i vores inderste mørke? Natkirke i Eliaskirken | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 18. november 2022, Kl. 20:00 til kl. 23:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Blændende Mørke - Hvad møder os i vores inderste mørke? Natkirke i Eliaskirken

Hvad møder os i vores inderste mørke?

I novembermørket mødes vi i Eliaskirken til en aften, hvor vi giver os selv en pause og møder vores eget mørke. Det bliver en aften, hvor vi lader musikken og poesien være vores guide helt ind i sjælens mørke og giver rum for den mystiske erfaring, at vi aldrig står alene.

Eliaskirken er åben fra kl. 20 til 23. Kig forbi, du er velkommen hele aftenen. Du kan møde kirkens præst Lars Obel, der læser tekster, som danner klangbund for aftenens tema, og natkirkepræst Signe Berg og hendes litteraturskoleelever. Mød også Ann Falden på hang-drum og Martin Bennebo på akkordeon.

Kl. 20-23: Natkirke
Hele aftenen er der mulighed for at tage sin tid i kirken, møde årstidens mørke og mørket indeni, tænde et lys, lytte til et elektronisk lydlandskab, tænke, mærke, føle, være i det helt særlige rum sammen

Kl. 20: Ind i sjælens mørke nat
ved Eliaskirkens præst Lars Obel, ledsaget af Ann Falden og Martin Bennebo