Denne dag - en Jubelmesse | Folkekirken Vesterbro

Sted Enghave Kirke, Sønder Boulevard 120, Vesterbro
Vesterbro Sogns Børne- og Ungdomskor og Viggo Julsgaard Jensen
Denne dag - en Jubelmesse

Oplev Denne dag - en jubelmesse skrevet og komponeret særligt til Folkekirken Vesterbros korskole, sunget af 120 børn og unge

Folkekirken Vesterbro har engageret komponist Pernille Sejlund og lyriker Mirian Due til, i samarbejde med sognets store korskole, at skabe et nykomponeret værk: Denne dag - en Jubelmesse for 120 velsyngende børn og unge i alderen 6-25 år og 4-5 musikere, som uropføres søndag 13. november 2022 i Enghave Kirke. Du kan høre koncerten kl. 14 eller kl. 16.

Denne dag - en Jubelmesse handler om glæden ved at være til. ”Glæde er at klappe en hest. Glæde er at sidde tæt sammen i sofaen og se en film. Glæde er at lære nogen at kende et sted, hvor du ikke kendte nogen, så du ikke længere er alene.” Sådan lød nogle af børnenes bud på ægte glæde, og ordene er en del af det endelige værk.

Læs mere om Folkekirken Vesterbros korskole.

Værket opføres i Enghave Kirke, der for få år siden gennemgik en omfattende renovering, og i dag fremstår som et moderne kirke- og koncertrum. Rummet og et særligt lysdesign skabt til værket vil danne ramme om en sansemættet totaloplevelse for hele familien. En lille times tid i godt humør. Eller som et af børnene siger i værket: ”Jubel er kortvarig – det er det, der gør det jublende.”

Se kalenderen for flere arrangementer for børn og unge i Enghave Kirke og Folkekirken Vesterbro.