ARABIAN NIGHTS: Little Palestine (Diary of a Siege) + Q/A med Khaled Barakeh | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 1. september 2022, Kl. 16:30 til kl. 18:45
Sted Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K
85 kr.

OBS: Arrangementet finder sted i Cinemateket, Gothersgade 55

I samarbejde med Cinemateket inviterer vi til filmvisning og Q/A med den syriske kunstner Khaled Barakeh om strategier for modstand og overlevelse under Assad-regimets besættelse af Damaskus.

Helt aktuelt udstiller Barakeh projektet ’Design of Necessity’, der hylder menneskets modstandskraft i krigstid og er en udstilling under Maria Projektet i Mariakirken på Vesterbro. Udstillingen kan ses frem til 30. september 2022.

Om filmen 'Little Palestine':

Det 500 hektar lille Yarmouk-distriktet i Damaskus husede fra 1957 til 2018 den største palæstinensiske flygtningelejr i verden. Da den syriske revolution brød ud, vurderede regimet, at Yarmouk kunne benyttes som et tilflugtssted for oprørere, så fra 2013 og frem blev stedet belejret. Yarmouk blev med ét afskåret fra resten af verden – ingen tilførsel af mad, medicin og elektricitet udefra.

Instruktør Abdallah Al-Khatib blev født i Yarmouk og boede der indtil Isis smed ham ud derfra i 2015. Mellem 2011 og 2015 dokumenterede han og hans venner dagligdagen for de belejrede indbyggere, der besluttede sig for at stå imod bombninger, fordrivelse og sult – med våben som musik, kærlighed og glæde.

Køb billet 85 kr.: https://flow.ebillet.dk/billet...