Mening, tro og etik - Ditlev Tamm om crossdressing | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath og Ditlev Tamm

Ditlev Tamm: Crossdressing
Professor i retshistorie Ditlev Tamm er konservativ, men han er også crossdresser. Dvs. at han frit vælger sit tøj fra både herre- og damegarderoben.

I samtale med præst William Salicath vil han med udgangspunkt i sin bog "Skabt som mand og kvinde" tale om crossdressing historisk og om at udfordre de traditionelle kønsroller. Kønsroller som kirken historisk har været en stærk fortaler for - men i dag begynder det måske at se anderledes ud?

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.

Foto: Simon Klein-Knudsen, Gyldendal