Mening, tro og etik - om at gå Caminoen i Spanien | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 30. november 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath og Rikke Weissfeld

Rikke Weissfeld: Pilgrim – om at gå Caminoen i Spanien
I årtusinder har kristne taget på pilgrimsvandringer. Vandringer til et helligt sted, i en helgens fodspor eller som en form renselse, for der er noget helende ved at vandre.

Præst i Kirken i Ørestad Rikke Weissfeld vil fortælle om at gå Caminoen på 779 km. gennem Nordspanien. Om roen, nærværet og hvordan vandringen særligt kan appellere til det moderne, travle storbymenneske.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.