Mening, tro og etik - med Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe | Folkekirken Vesterbro

Dato Onsdag d. 23. november 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
Mening, tro og etik - med Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe

Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe: Min morfar – Kgl. Hoffotograf Poul Johansen
Eleonore-Christines morfar Poul Johansen blev født i 1909 på Vesterbro og voksede op som almindelig vesterbrodreng. Han bliver senere Kgl. Hoffotograf, venner med Frederik d. 9. og deltager i centrale sabotager under besættelsen.

I dette foredrag vil Eleonore-Christine fortælle om sin morfar, om at finde en retning i livet og gennem hans billeder og brevveksling med Frederik d. 9. fortælle om venskabet, der udviklede sig imellem dem.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.