Mening, tro og etik - med Eva Jørgensen om rollen som pårørende | Folkekirken Vesterbro

Dato Onsdag d. 2. november 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath og Eva Jørgensen
Mening, tro og etik - med Eva Jørgensen om rollen som pårørende

Eva Jørgensen: "Sorrig og glæde" - rollen som pårørende                                              Journalist og tidligere tv-vært Eva Jørgensen vil med udgangspunkt i sine bøger “Sorrig og glæde” og “Vi ses i morgen” tale om det at være pårørende til et menneske med en dødelig sygdom.

Eva Jørgensen vil fortælle om tabuerne omkring sorgen og døden, kampen for at overleve psykisk, men også hvordan arbejde kan være en vigtig faktor i forsøget på at overvinde smerten og genvinde troen på livet.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.

Foto: Arte Booking