Mening, tro og etik - om ulighed og social mobilitet | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath og Rasmus Landersø

Rasmus Landersø: The Scandinavian Fantasy
I Danmark fortæller vi ofte os selv, at vi har lav ulighed og høj social mobilitet, men billedet er langt mere broget.

Forskningsprofessor ved Rockwool Fonden Rasmus Landersø vil sætte skarpt på den sociale arv i Danmark, hvordan den har udviklet sig over de seneste årtier samt, hvordan børns muligheder i høj grad bliver formet af deres baggrund og opvækst.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.