Mening, tro og etik - efterårstur til M/S Museet for Søfart | Folkekirken Vesterbro

Dato Onsdag d. 19. oktober 2022, Kl. 12:00 til kl. 17:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, 1620 København V
William Salicath
130 kr.
Mening, tro og etik - efterårstur til M/S Museet for Søfart

Vi kører til det arkitektonisk flotte M/S Museet for Søfart i Helsingør og får en rundvisning. Bagefter kan man se museets andre udstillinger, og til slut får vi en kop kaffe og et stykke kage.

Afgang fra Vesterbros Torv kl. 12
Vi regner med at være tilbage ved 17-tiden
Billetter koster 130,- og kan købes hos kirketjener Mie Møller Frederiksen i forbindelse med foredrag om onsdagen

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.

Foto: Rasmus Hjortshøj, M/S Museet for Søfart