Mening, tro og etik - om organisationsstruktur og arbejdsmiljø i folkekirken | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 5. oktober 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Lars Obel og Camilla Sløk

Camilla Sløk: Organisationsstruktur og arbejdsmiljø i folkekirken

I 2013 og 2017 kom to rapporter, der undersøgte arbejdsmiljøet i folkekirken. Begge rapporter peger på, at folkekirken har en fjern ledelse, hvor ansvar og beslutningsprocesser er utydelige, hvilket kan gå ud over arbejdsmiljøet.

Lektor og phd. i ledelse og værdier ved CBS Camilla Sløk vil introducere folkekirkens organisationsstruktur, vise fordele og ulemper ved den nuværende model samt andre modeller.

Afslutningsvist vil der blive åbnet op for debat.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved Lars Obel. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.