Mening, tro og etik - et personligt foredrag om kriminalitet, nederlag og ar på sjælen | Folkekirken Vesterbro

Dato Onsdag d. 21. september 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath og Ali Najei

Ali Najei: Når tavsheden taler                                                                                          Kriminalitet, angst, frustration, vrede, hævntørst, stress – Ali Najei har oplevet det meste.

Tag med på dette personlige foredrag, hvor Ali fortæller om sin rejse gennem kriminalitetens barske realiteter, nederlag, hård kærlighed og de dybe ar på sjælen, som det har afstedkommet.

Ali vil dele ud af sine erfaringer, give gode råd og fortælle aktivt om forebyggelse af radikalisering, kriminalitet og omsorgssvigt.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.