Med Bach til verdens ende | Folkekirken Vesterbro

Sted Enghave Kirke, Sønder Boulevard 120, 1720 København V
Enghave Barok og Jette Steffensen
Med Bach til verdens ende

På denne absolut sidste dag inden kirkens nytår, 1. søndag i advent, opfører Enghave Barok den dramatiske kantate 70 »Wachet! betet! betet! wachet!« af Johann Sebastian Bach. Kantaten handler om at gøre sig klar til dommedag. Dommedag, hvor Kristus kommer igen og opvækker de døde, markerer ligesom kirkens nytår en ny begyndelse - og det går ikke stille for sig hos Bach!

Desuden opføres kantate 103 »Ihr werdet weinen und heulen« og kantate 131 »Aus der Tiefen rufe ich, Herr, zu dir«.

Solister er Klara Ek, Daniel Carlsson, Leif Aruhn-Solén og Jakob Bloch Jespersen.

Vi er desuden i godt selskab med Viggo Julsgaard Jensen, der helt i Bachs ånd knytter en kort prædiken til værkerne.

Dørene åbner kl. 14:30 hvis du vil deltage i kirken, men du kan også følge med når vi livestreamer på Facebook og YouTube.