Blændende Mørke: Hvad finder man i sjælens mørke nat? | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 3. november 2022, kl. 20:00
Sted Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro
Charlotte Rørth og Thomas Frovin

Hvad finder man i sjælens mørke nat? Foredrag med Charlotte Rørth

Mørket er ikke kun til, for at vi skal være forberedte til lyset. Det bliver ikke kun mørkt, for at det kan blive lyst. Vi har brug for mørket, fordi det er mørket. Ikke fordi det ikke er lys. Mange af os vandrer ikke mod mørket men med det i vores dage.

Forfatter og journalist Charlotte Rørth tager os med på en rejse ind i det mørke, som menneskelivet også rummer med den spanske middelaldermystiker Johannes af Korset som kyndig vejviser. Hvad bor der, hvor lyset ikke er? Hvad kan spire i det dunkle? Og hvilket møde kan opstå, når man finder sig selv midt i sjælens mørke nat?

Foto: Marie Hald