Kammerkoret i følelsernes vold - URO | Folkekirken Vesterbro

Sted Enghave Kirke, Sønder Boulevard 120, Vesterbro
Vesterbro Sogns Kammerkor og Viggo Juelsgaard Jensen
Kammerkoret i følelsernes vold - URO

Kulturelle normer påvirker den måde, vi tænker og føler. Der er mange forventninger til de enkelte følelser: Hvornår vi føler dem, hvordan vi udtrykker dem, hvor længe vi kan/må føle, som vi gør.

Kammerkoret i følelsernes vold er en tilbagevendende musikgudstjeneste i Enghave Kirke, der tager sit udgangspunkt i en følelse som fx sorg, glæde, længsel og vrede.

I sin form, i valget af musik og i den tekst, præst Viggo Julsgaard Jensen taler ud fra, udforsker Kammerkoret i samarbejde med skiftende musikere de enkelte følelser, som hver især giver sig udtryk på så mange forskellige måder.

Uro
Temaet for musikgudstjenesten fredag 7. oktober uro. Uro er følelsen af ikke at slå til. Uro er angst. Usikkerhed. Forelskelse. Forventningspres. Venskaber. Uvenskaber. Længsel. Ensomhed. En indre rørelse, en rastløshed, et spørgsmål: Skal jeg gøre mere? Skal jeg gøre mindre? Kan du se mig? Er det godt nok? Er jeg god nok, som jeg er? Er der en plads til mig på jorden?

Sara Nigard Rosendal - percussionist og komponist
Vesterbro Sogns Kammerkoret- under ledelse af Anne Louise Munch
Viggo Julsgaard Jensen - præst i Enghave Kirke

Se kalenderen for flere koncerter og musikoplevelser i Enghave Kirke og Folkekirken Vesterbro.