Håb og handling - keltisk pilgrimsvandring | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 24. september 2022, Kl. 10:00 til kl. 16:30
Sted Mødested: Vestamager Station
Håb og handling - keltisk pilgrimsvandring

Når vi konfronteres med klimakrisen, kan den keltiske spiritualitet give inspiration til både håb og handling. Vi vil have fokus på håb og handling, mens vi vandrer på Amager Fælled.

Naturen og det åndelige betragtes i den keltiske tradition som vævet i ét stykke, der ikke kan rives fra hinanden. Når vi færdes i naturen, møder vi Skaberen, som er til stede i sit skaberværk: træer, fugle, vinden, vandet – og mennesker. Vi tror på, at Gud sørger endnu mere end os over jordens nuværende tilstand og tilskynder os til handling for at modvirke ødelæggelserne. Vores håb vokser ud af troen på, at Gud endnu en gang lader nyt liv spire frem af det ødelagte.

Undervejs på vandringen vil vi synge og bede bønner fra den keltiske tradition. Der vil være oplæg til refleksion over vores handlinger og vores håb. Ind imellem, går vi i stilhed og i samtale to og to. Hen mod afslutningen kan du deltage i en nadverfejring og forbøn for den udpinte jord.

Vi vil vandre med alvor, men også med håb, for vi kan bede og handle, så der banes vej for positive forandringer, både for den enkelte af os og for det samfund, vi lever i.

• Vi mødes kl. 10 ved Vestamager Station
  • Vi slutter samme sted ca. kl. 16.30
  • Turen er 13-14 km. lang
  • Medbring mad og drikke og tøj efter vejret