AFLYST: Parforholdskursus 4. og 6. juni i Apostelkirken | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: Parforholdskursus 4. og 6. juni i Apostelkirken

JUN
06

AFLYST: Parforholdskursus 4. og 6. juni i Apostelkirken


Dato Mandag d. 6. juni 2022, Kl. 09:00 til kl. 16:00
Sted Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro
Medvirkende
Maria Eldon og Ann-Sofie Lander Olsen
Pris
900 kr. for et par
AFLYST: Parforholdskursus 4. og 6. juni i Apostelkirken

OBS: Arrangementet er desværre aflyst

Gør noget godt for parforholdet

Et parforhold har brug for fokus, omsorg og pleje for, at det kan gro. I hverdagens travlhed er der meget, der kræver vores opmærksomhed, og derfor glemmer og nedprioriterer vi desværre ofte parforholdet. Dette kursus er for jer, der som par ønsker at sætte fokus på jeres forhold.

Kurset har fokus på kommunikation, tryghed, intimitet og kærlighed. I løbet af dagene introduceres øvelser og redskaber til arbejdet for et sundt parforhold. Kurset indeholder ikke decideret parterapi men foregår som holdundervisning, som suppleres af private samtaler med jeres partner. Ingen forventes at fortælle andre kursusdeltagere om deres privatliv.

Kurset henvender sig til alle par uanset alder, om I har været sammen længe eller netop har fundet sammen, og uanset om I oplever jeres forhold som udfordret.

Tidspunkt: lørdag 4. juni og mandag 6. juni kl. 9-16 med pauser og forplejning

StedApostelkirken, Saxogade 13 på Vesterbro

Tilmelding og pris: 900 kr. i alt for jer som par inkl. kursusmaterialer og forplejning. Det er muligt at søge Apostelkirkens Menighedspleje om støtte, hvis I har få midler. I tilmelder jer ved at sende kontaktoplysninger via nedenstående skema og indbetale 900 kr. 

Vi glæder os til at se jer! 

Kursusledere
Ann-Sofie Lander-Olsen, der er certificeret PREP-vejleder og teolog. Hun har taget en masteruddannelse i sjælesorg og afsluttet med et empirisk studium af udfordringer og metoder til samtaler med par.

Maria Jørgensen Eldon er certificeret PREP-vejleder og cand.mag. i psykologi og kommunikation. Hun har speciale i dialog samt en efteruddannelse som proces- og teamcoach.

Læs mere
Du kan læse mere om PREP på centerets hjemmeside Familieudvikling.dk

Om PREP
PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program og er et anerkendt parforholdskursus, som bygger på forskning i, hvad der hæmmer og fremmer et godt parforhold.  Kurset stammer oprindeligt fra University of Denver i USA, hvor det er udviklet under ledelse af psykologiprofessor Howard Markman og baserer sig på over 30 års forskning. Kurset er hentet til Danmark og videreudviklet af Center for Familieudvikling.