Præsentationskoncert - romantiske kirkearier og åndelige sange | Folkekirken Vesterbro

Dato Fredag d. 24. juni 2022, kl. 16:00
Sted Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, Vesterbro
David Danholt og organist (tenor) og Jørgen Ellegård Frederiksen (organist)
Præsentationskoncert - romantiske kirkearier og åndelige sange

Tenoren David Danholt har været på et detektivarbejde i Det Kgl. Biblioteks gemmer og fundet en lang række stort set ukendte værker for sang og orgel, som han sammen med organist Jørgen Ellegård Frederiksen har indspillet i Sct. Matthæus kirke.

Ved koncerten i Sct. Matthæus Kirke præsenteres et uddrag af de kirkelige arier og åndelige sange af danske senromantiske komponister. Et repertoire, der passer eminent godt til Sct. Matthæus Kirkes romantiske orgel.

Efter koncerten er der et lille glas og lejlighed til at snakke med de to kunstnere.

Gratis adgang - alle er velkommen.

Se kalenderen for flere koncerter i Sct. Matthæus Kirke og Folkekirken Vesterbro.