Taknemmelighedsdag i Apostelkirken | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 18. juni 2022, Kl. 09:00 til kl. 21:00
Sted Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro
Niels Nymann Eriksen
Taknemmelighedsdag i Apostelkirken

Du og dine venner, dine naboer og alle jeres børn er indbudt som gæster til en hel dag i taknemmelighedens tegn.

Forestil dig en sommerfest i en grøn baggård midt på Vesterbro. Ja, netop sådan bliver Taknemmelighedsdagen. Du er velkommen uanset, om taknemmelig er let eller svært for dig. I løbet af dagen vil taknemmelighedens mange ansigter blive vist på en række forskellige måder.

Taknemmelighedsdagen er nøjsomt pakket med aktiviteter fra morgen til aften, og du vælger selv, om du er med hele dagen eller til en del af den.

Husk tilmelding
Dagen begynder for de morgenfriske kl. 9 med en kop kaffe og en croissant. I løbet af dagen dækkes langborde til frokost og aftensmad. Vi serverer mad undervejs, så hvis du vil spise med, har vores skønne frivillige kok brug for at vide det. Du tilmelder dig via nedenstående skema.

Det koster ikke noget at være med til aktiviteterne, men det koster 75 kr., hvis du spiser med.

Program
Nedenfor ser du dagens program, og imens du tilmelder dig, kan du overveje, om du vil hjælpe til ved en eller flere af dagens aktiviteter.

• 9: Morgenbøn og andagt
  • 9.30: Croissanter og kaffe
  • 10: Fællessang
  • Hele dagen: Loungeområdet er åbent for voksne og børn