Pilgrimsvandring i Mølleådalen | Folkekirken Vesterbro

Sted Mødested: Farum station, Saxogade 13, 1662 København V
​Inger Dahl og Johnny Pedersen

Tag med Apostelkirken på pinsevandring i Mølleådalen

Naturen er velegnet til at lægge dagligdags bekymringer og opgaver til side og i stedet lade sanserne tage imod naturens mangfoldige gaver.

I pinsen fejrer vi, at Ånden blev udgydt over alle mennesker og stadig fylder os med liv og tro.

Undervejs vil der være sange og oplæg til refleksion, som vi taler om to og to, og vi vil ind imellem gå i stilhed. Vi slutter med en andagt i Lyngby Kirke. Derfra kan man gå til Lyngby station på syv minutter.

• Vi mødes på Farum station og slutter i Lyngby
  • Turen er på ca. 11 km
  • Vi går i roligt tempo og holder flere pauser
  • Husk at medbringe mad og drikke
  • Inger Dahl og Johnny Pedersen leder turen. Du kan kontakte Johnny for nærmere information på 21159092

Se kalenderen for flere meditative aktiviteter i Apostelkirken og Folkekirken Vesterbro.