Menneskesønnens sidste dage - teater i Kristkirken | Folkekirken Vesterbro

Dato Torsdag d. 9. juni 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted Kristkirken, Enghave Plads 18, Vesterbro
Menneskesønnens sidste dage - teater i Kristkirken

Teatret André Andersen SOLO besøger Kristkirken med en forestilling om den første kristne påske

Historien om den første kristne påske er fortalt tusinder af gange før, men aldrig har du hørt den fortalt på denne måde!

Det er en fortælling om kærlighed, forræderi, magt, tilgivelse, angst og ikke mindst om at være menneske med alt, hvad det indebærer på godt og ondt, og om at møde smerte, sorg og ondskab med kærlighed.

Vi hører hele den intense historie om de sidste timer og får samtidig flashbacks til en krybbe 30 år tidligere, lignelser, taler og fortællinger om at finde det bedste frem i os selv – også i livets sværeste stunder.

Medvirkende:
André Andersen (André Andersen SOLO)
Pernille Stockfleth (Levende fortællinger)
Aske Ebbesen (Sporenstregs)

Instruktion og manuskript: