Minikonfirmand – tankeværested for børn 7-11 år | Folkekirken Vesterbro

Sted Kristkirken, Enghave Plads 18, Vesterbro
Mette Gramstrup og Mette Scheurer
Minikonfirmand – tankeværested for børn 7-11 år

Tænker du på, om andre børn også går rundt med nogle af de samme tanker som dig selv?

I vores tankeværested i Kristkirken kan du komme og være med alle mulige tanker, der ikke er tænkt til ende. Her stiller vi spørgsmål til alt i verden og undrer os i fællesskab over liv, venner, tro, ikke tro, Gud og ikke Gud.

Sammen med præst Mette Gramstrup og Mette Scheurer snakker vi, leger og slår os løs i vores værksted sammen med billedkunstnere, stagefightere og andre, der arbejder med det at være til.

Læs mere, og se, hvornår det foregår.

Det er gratis, og du kan være med lige meget hvad, du tror og tænker på.

Tid og sted
Tirsdage kl. 15-17 i foråret 2022 i Kristkirken. Det er et åbent forløb. Du behøver ikke at komme hver gang, og du må gerne tage venner med.

Tilmeld dig til præst Mette Gramstrup.

Se kalenderen for andre aktiviteter for børn i Kristkirken og Folkekirken Vesterbro.