Mening, tro og etik - med Anders Langballe om stress og TV2 | Folkekirken Vesterbro

MAR

Dato Onsdag d. 30. marts 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken
Anders Langballe og William Salicath

Anders Langballe: Samtale om stress
Tidligere politisk redaktør og redaktionschef på TV2 Anders Langballe havde fuld fart på karrieren, indtil to blodpropper satte en stopper for det hele, og han gik ned med stress. Sygdommen blev begyndelsen på et større vendepunkt, der ændrede hans syn på karriere og samspillet mellem arbejde og fritid.

I samtale med præst William Salicath vil han tale om sin stress, om optakten, kulminationen og den langsomme vej tilbage til en normal hverdag.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.