Mening, tro og etik - hvem vandt krigen i Afghanistan? | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Martin Tamm Andersen og William Salicath

Martin Tamm Andersen: Krigen i Afghanistan
Martin Tamm Andersen er officer og var udsendt som konstabel i Kosovo, Irak og Afghanistan. Han er også sikkerhedsrådgiver, dokumentarist og har lavet en række film om krigen i Afghanistan.

Ved dette foredrag vil han fortælle om sine mange personlige oplevelser samt give sit bud på, om krigen, som Danmark var en del af i 20 år, var det værd, og hvem der står tilbage som vindere og tabere.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.