Mening, tro og etik - om den antimuslimske højrefløj | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 20. april 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Mathias Hee Pedersen og William Salicath

Mathias Hee Pedersen: Fascister i fåreklæder
”Muslimerne invaderer og koloniserer Europa. Den store udskiftning betyder, at den hvide stamme kommer i mindretal,” sådan lyder det fra mange på den ekstreme og radikale højrefløj.

Journalist og forfatter Mathias Hee Pedersen vil med udgangspunkt i sin bog "Fascister i fåreklæder" fortælle, om denne voksende bevægelse og dens ideologi, og om hvordan den forsøger at påvirke det politiske landskab i Vesten og i Danmark.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.