Mening, tro og etik med Pia Søltoft om kunsten at blive et ordentligt menneske | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 27. april 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Pia Søltoft og William Salicath
Mening, tro og etik med Pia Søltoft om kunsten at blive et ordentligt menneske

Pia Søltoft: Kunsten at blive et ordentligt menneske - dyder og laster i dagens Danmark
Lader du dig lede af hovmodet og tænker, at du selv er din egen lykkes smed? Lader du nydelsen styre din gøren og laden og tænker, at nok er aldrig nok? Så er du som folk er flest og styret af et par dødssynder eller to.

Søren Kierkegaard-ekspert, præst og forfatter Pia Søltoft vil stille skarpt på dødssyndernes betydning for vores måde at leve på og opstiller syv dyder, vi kan lade os lede af, hvis vi vil være et ordentligt menneske.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.