Mening, tro og etik - forårsudflugt til Skovtårnet | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Onsdag d. 11. maj 2022, Kl. 12:00 til kl. 17:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
William Salicath
100 kr.

Vi besøger det 45 meter høje Skovtårn og nyder udsigten over Sydsjællands skove

Fra parkeringspladsen skal vi gå 900 meter hen til tårnet, og turen op strækker sig over cirka 650 meter. Vi kan dog holde pause ved flere udkigsposter undervejs.

Dagen afsluttes med kaffe og kage.

Afgang fra Vesterbros Torv kl. 12
Hjemkomst ca. kl. 17
Pris: 100 kr. Billetter købes hos kirketjener Mie Frederiksen i forbindelse med foredrag om onsdagen.

Mening, tro og etik En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.