Mening, tro og etik - med Maria Helleberg om Margrethe I | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 19. januar 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken, Vesterbrogade 49, Vesterbros Torv
Maria Helleberg og William Salicath

Maria Helleberg: Margrethe I og middelalderen
Margrethe I var Danmarks største politiske begavelse, der med jernvilje og handlekraft skabte Kalmarunionen. Men hvilken rolle spillede tidens religiøsitet og hendes personlige spiritualitet i alt dette?

Maria Helleberg, der er blevet kaldt den historiske romans dronning, vil med udgangspunkt i sin bog om Margrethe I gøre os klogere på en af Danmarks største regenter.

Mening, tro og etik
En række onsdage i Eliaskirken fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath. Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær. Kl. 17 begynder foredraget.

Læs mere om Mening, tro og etik.

Se kalenderen for andre foredrag, debat- og samtalearrangementer i Eliaskirken og Folkekirken Vesterbro.