Lysgudstjeneste for verdens flygtninge i Københavns Domkirke | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 8. december 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:30
Sted Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke, Nørregade 8, Indre by
Peter Skov-Jakobsen
Lysgudstjeneste for verdens flygtninge i Københavns Domkirke

Forbøn i lystænding for verdens flygtninge

En fast begivenhed i adventstiden er lydgudstjenesten i Domkirken, Vor Frue Kirke i København.

Niels Nymann Eriksen og Københavns Biskop Peter Skov Jacobsen leder gudstjenesten. Her mindes vi verdens flygtninge, tænder lys og beder for de usædvanlig mange skæbner, der verden over er fordrevne i disse år på grund af konflikter eller klimaforandringer.

En gruppe af asylansøgere, som vi kender fra Apostelkirken deltager ligeledes i gudstjenesten. Kom og deltag i den fælles bøn for de mange skæbner, der lider i disse år.

Foto: Mike Labrum