Stressfri JULEpilgrimsvandring | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Mandag d. 20. december 2021, Kl. 13:00 til kl. 15:30
Sted Frederiksberg Haves hovedindgang (ved Frederiksberg Runddel)
Eva Green Meinel og Elisabeth Knox-Seith
Stressfri JULEpilgrimsvandring

På denne særlige jule-pilgrimsvandring i Frederiksberg Have fordyber vi os i naturen omkring os. Det samler sindet og skaber en indre ro.

Pilgrimspræst Elisabeth Knox-Seith guider dig på hele turen. Undervejs får du refleksionsopgaver til at hjælpe tankestrømmen ned i et afslappet leje.

Julen er glædens og forventningens tid, men i dag er det med plads til sårbarhed, og det betyder, at vi går langsomt. Vandringen varer lidt over en time, og du kan stå af undervejs,  hvis du har lyst til det.

Vi mødes ved hovedindgangen til Frederiksberg Have (ved Frederiksberg Runddel).

Vi slutter med bål, alkoholfri gløgg og hygge i Den Stressfrie Have ved Frederiksberg Kirkes Menighedshus.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Eva Green Meinel, der leder Stressfri i Apostelkirkens gårdhave.

Læs mere om Stressfri i Apostelkirkens gårdhave.

Se kalenderen for flere meditative aktiviteter i Apostelkirken og Folkekirken Vesterbro.