Opsamling - åndeligt fællesskab i hverdagen | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 30. november 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro
Nanna Forum Dideriksen
Opsamling - åndeligt fællesskab i hverdagen

Opsamling er et åndeligt indspark i hverdagen og et bredt fællesskab i Apostelkirken, hvor vi kan lære nye mennesker at kende. Ideen med aftenen er, at vi i fællesskab skal inspirere hinanden og udvikle gode samtaler.

Alle nysgerrige er velkommen - også selv om du ikke plejer at komme i Apostelkirken.

30. november: Hvem er det, Jesus egentlig gerne vil være sammen med?
Ved Nanna Forum Dideriksen
Denne aften sætter Nanna Forum Dideriksen fokus på Jesus som rebel, og sammen funderer vi over, hvem er det egentligt Jesus gerne vil være sammen med? Og hvilken betydning har det for dem, som kalder sig kristne?

Om Opsamling
På tirsdag aftener udfolder vi tanker og refleksioner om et givent emne, der kan styrke vores fællesskab. Aftenen indledes med et spændende oplæg til inspiration, som vil lægge op til efterfølgende snak i grupper. Efter godt med tid til at tale sammen er der plads til spørgsmål og diskussion. Aftenen slutter med kaffe og hygge.

Læs mere om Apostelkirken.

Se kalenderen for andre foredrag, debatter og samtalearrangementer i Apostelkirken og Folkekirken Vesterbro.