Stillevandring i de tidlige morgentimer ved vintersolhverv | Folkekirken Vesterbro

Dato Tirsdag d. 21. december 2021, Kl. 06:00 til kl. 07:00
Sted Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, Vesterbro
Rikke Bang Christensen

Rikke Bang Christensen guider til stillevandring første torsdag i måneden

I anledning af vintersolhverv tirsdag 21. december holder vi en særlig stillevandring, hvor vi fejrer, at vi går mod lysere tider. Det er som sædvanlig kl. 6 fra Sct. Matthæus Kirke. Vi slutter af med bål og sang foran kirken, når vi kommer tilbage.

Stillevandring
Stillevandring forbindes ofte med gåture i naturen, omgivet af smukke landskaber, og hvor den ydre stilhed er gratis. Til stillevandring på Vesterbro har vi fokus på den ro, der findes i vores eget stille rum. Vi går en tur på Vesterbro, i stilhed uden at tale sammen, mens vi indtager morgenen og sanser byens puls.

Vi mødes i Sct. Matthæus Kirke
Vi begynder og slutter i Sct. Matthæus Kirke, hvor vi nyder de levende lys i det smukke kirkerum.

Stillevandring er gratis og kræver ikke tilmelding - alle er velkommen!

Sct. Matthæus Kirke afholder MindfulnessGudstjeneste og Urban Silent Retreat i de mørke måneder.

Se kalenderen for meditative arrangementer og gudstjenester i Sct. Matthæus Kirke og Folkekirken Vesterbro.